Sesame Loaf

It snowed all day yesterday from noon until midnight.
It's because of Saturday night? or the snow?? People were having too much fun..

I mixed the dough yesterday and fermented in the fridge over night.
The first thing I did in the morning was pull out the bread dough, and preheat the oven.
Fresh bread smell on Sunday morning... nice :)

I made a sandwich for my lunch.
Gobo seasoned with salt, pepper, shichimi, mayonnaise, miso
spinach, coriander, butter, mustard *you can't miss the coriander!!!



。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:




土曜日の夜だからか雪が降ったせいか、外は遅くまで賑やかでした。

よく降りました!そして積もりました!!

f0111926_11383559.jpg


なので今日も一日、部屋に閉じこもり作戦です 笑




昨日のうちに生地を捏ねて冷蔵庫で低温発酵させておいたパンを、朝一番に焼きました。

Sesame Loaf

f0111926_11432560.jpg


hard flour, wholewheat flour, salt, levain, water, honey, vegetable oil, sesame


山の形はデコボコで不揃いですが、しっかり窯伸びして美味しそうー

f0111926_11452458.jpg





早速ランチに食べてみました♪

ゴボウさらだサンド

f0111926_11471492.jpg


さっと湯がいたゴボウに塩コショウ、マヨネーズ、味噌、七味で味付けて、
パンにバターとマスタードを塗って、ほうれん草とコリアンダーも一緒にサンド。

f0111926_11501388.jpg


香ばしい胡麻とこんがりカリッと焼けたパン耳が幸せムードを盛り上げてくれて、
食べ進めていくとパンの中側のフンワリ&モッチリ感とシャキシャキごぼうの
たまらないコンビネーションが満足度をアップ☆

コリアンダーは外せません!!!


明日のランチもこれで決まりです 笑
[PR]