Tonkatsu sandwich

From Cory's grocery shopping, I chose to use the pork today.
I made Tonkatsu(breaded deep-fried pork) with coleslaw salad. Then I saw the buns he bought which was 10pcs/a bag and there were still so many left! So I decided to sandwich everything!!

TONKATSU : cook them on the pan with vegetable oil until the both side golden brown. remove to the wire rack and cook in the oven for 20minutes to finish up.
Coleslaw salad : saute cabbage, red onion, red paprika with salt & pepper. cool it down, add cucumber. seasoned with Japanese mayonnaise, lemon, vinegar.




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Coryさんの肉欲にお応えして、今夜はポーク。
何を作ろうか色々と検討したのですが、これなら間違いないだろう!!と
トンカツを作ってサラダも作ったその時に、目に飛び込んできたバーガーバン。
1袋に10個も入っているのでまだまだたーくさん残っていたので
こりゃ責任持って食べてもらいましょう。 ということで、


Tonkatsu sandwich

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下にはコールスローサラダも一緒にサンドしてみました。
もちろんトンカツソースはた~っぷりと♪

Coleslaw Salad

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生野菜は体を冷やすので、できるだけ食べないようにしているので
このコールスローはキュウリ以外はフライパンで炒めて塩コショウ。
冷めてから、マヨネーズ、レモン汁、ビネガーをさっと混ぜ合わせて出来上がり。


パセリって1束がすごい量で、ちょこちょこっとガニッシュに使うだけじゃ
とてもじゃないけど消費が追いつきません!!

なのでこんなサラダをもう一品。

Parsley & Chickpea Salad

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parsley, chickpea, cucumber, tomato, cream cheese, olive oil, salt&pepper

こちらは思いっきり生野菜サラダ。

このままザクザク食べても美味しいのですが、私のお一人さまランチ時に
ふわふわタマゴと一緒にラップにしてみたら、結構おいしかったです♪

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ちなみにカツサンド、今回もきちんと3つ食べてました。 汗
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