2011年 05月 11日 ( 1 )

It is very strange weather we have. It is still cold and very wet. Where the spring went?! I hope we get a nice summer so I can finally enjoy the season!

This is my second rhubarb dessert in this season :) It's already half gone though!




。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:




今シーズン2回目のルーバーブは、イチゴと混ぜてタルトを焼きました。

オーブンから取り出すと、柔らかくなったルーバーブとイチゴから出てきた
お汁がグツグツと音を立てて甘い香りが漂います♪


Strawberry Rhubarb Tart


f0111926_10212444.jpg


ざくざくと切ったルーバーブとイチゴをボールに入れてお砂糖を大さじ1混ぜ合わせ、
タルト生地に敷き詰めたら、上にクランブルを乗せて焼くだけ。

f0111926_1023487.jpg


crumb:
2oz sugar
1.6oz all-purpose flour
1tsp cinnamon
1.6oz butter

f0111926_10234655.jpg



あっという間に半分なくなっちゃいました 笑
[PR]
by chi_cor | 2011-05-11 17:04 | Baking