Salmon and Leek in Phyllo Pastry
Salmon and Leek in Phyllo Pastry
saute leeks and onions together with low heat, season with salt and black pepper
saute the salmon, and cool down
wrap with phyllo pastry(5 layers with olive oil) and cook in the F425 oven for 20 minutes
mushroom sauce
saute mushroom and asparagus with salt
add whipping cream and simmer for a while
season with salt and pepper
。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:*:・゚。.:
平日は学校に行ったり、ジムやフィジオに通って毎日家を開けていたので
久しぶりの予定のない土曜日はおウチでのんびりと・・・と行きたいところ
でしたが溜まっていた冬物の手洗いや大掃除であっという間の一日でした。
*****
冷蔵庫でかわいそうな姿に成り果てたリークを使った今夜のディナー。
Salmon and Leek in Phyllo Pastry
低温ででじっくり炒めた玉ねぎとリーク、sockeye salmonと一緒に巻きました。
スコーンを焼いて中途半端に余っていたクリームでマッシュルームソース
を作り、roasted yam, asparagus, rapiniを添えて出来上がり。
こんな洋食ディナー久しぶりで、作るのも楽しかったし美味しかった~♪
saute leeks and onions together with low heat, season with salt and black pepper
saute the salmon, and cool down
wrap with phyllo pastry(5 layers with olive oil) and cook in the F425 oven for 20 minutes
mushroom sauce
saute mushroom and asparagus with salt
add whipping cream and simmer for a while
season with salt and pepper
平日は学校に行ったり、ジムやフィジオに通って毎日家を開けていたので
久しぶりの予定のない土曜日はおウチでのんびりと・・・と行きたいところ
でしたが溜まっていた冬物の手洗いや大掃除であっという間の一日でした。
*****
冷蔵庫でかわいそうな姿に成り果てたリークを使った今夜のディナー。
Salmon and Leek in Phyllo Pastry
低温ででじっくり炒めた玉ねぎとリーク、sockeye salmonと一緒に巻きました。
スコーンを焼いて中途半端に余っていたクリームでマッシュルームソース
を作り、roasted yam, asparagus, rapiniを添えて出来上がり。
こんな洋食ディナー久しぶりで、作るのも楽しかったし美味しかった~♪
by chi_cor
| 2012-04-21 20:16
| Chiz's cooking